Mi vagyunk

CSAPATUNKRÓL

Edzőket, tanácsadókat és szakembereket hozunk össze
sok éves tapasztalattal
az interperszonális kapcsolatok építésében.

És

És

Rossz fiú, a csábítás művésze és igazi hedonista -  Danijel N.  , budapesti Lifestyle & Dating Coach.

 

Badboy Lifestyle márkáján keresztül több mint 20 éve tanítja meg a férfiakat szerte a világon  ,  hogyan lehet sikeres a nőkkel minden területen, az önbizalomtól, a randevúzástól, a csábítástól, a randevúzástól, a kapcsolat fenntartásától, a szakítástól, a javaslattételtől, az élet elérésétől kezdve célok…

 

Több mint 50 000 elégedett vásárlóval kétszer is a világ legjobb "randizóedzőjének" választották , amiről Neil Strauss bestsellerében, a The Game -ben olvashat  .

 

Szemináriumokat, workshopokat és egyéni képzéseket tart Zágrábban és külföldön.

2020

A felfordulásod éve.

Ideje megtanulni a játékot!

Vedrana

A társkereső zóna női oldala. A személyes fejlődés edzője, sok éves tapasztalattal a randevúzáson, önmagán és ügyfelein dolgozik, Vedrana lépést tart az idővel, és új technikákat hoz a személyes és szerelmi problémák megoldására. Szemináriumokat és workshopokat tart a relaxáció, a félelmek és a férfi-nő kapcsolatokban rejlő akadályok feloldása, a célok könnyebb és gyorsabb elérése, a saját szexualitás megnyitása és még sok más témában.

Veki azt mondja:

"Türelmesen tűrjön el egy kis veszteséget, és nagy kíméletlen lesz." - az egyik kedvenc közmondásom.

 

És te? Készen állsz az apró lépésekre, amelyek nagy sikerhez vezetnek?

Markus

Kivételes horvát származású edző, aki Bécsből érkezik hozzánk. Számos nagyon sikeres vendégszereplés után a bootcamsen végleg csatlakozik csapatunkhoz. Markus valóban mindent megtesz ügyfelei sikeréért. Van ismerete, megértése, empátiája, és tudja, hogyan kell megoldani szinte minden problémát, amit eléje helyez.

68246876_163240244834217_8734142023088472064_o

Luka

A DatingZone edzők legújabb generációja. Az ő ideje még várat magára. A tehetség és a tudás megkérdőjelezhetetlen. Kedvenc a lányok között és nagyszerű csapatvezető magán és szakmailag. Tele ötletekkel, lelkesedéssel, megfizethető áron és készen a munkára. A fiatalság és a buzgalom, amellyel dolgozik, frissességet kölcsönöz csapatunknak.

pexels-photo-716411
Forduljon hozzánk bizalommal!

Lőjenek le minket mindenütt!

+3617910102

Budapest, Révay u. 17, 1065

Copyright DatingZona 2021